Кои сме ние

Фирма ”Мерилин 2009 ЕООД„ се занимава с изработването на щампован бетон, чешми (които могат да бъдат под формата на дърво, скала, камък и др.)
Има много разнообразни видове щампи (паве, малки и големи камъни, градешки) и др.

”Мерилин 2009 ЕООД„ е Вашия надежден изпълнител, специализиран в направата на декоративни бетонови настилки и подове за индустриални и търговски обекти. Избирайки нас, Вие ще изберете един от първите изпълнители на шлайфани, щамповани и полирани бетони в България. Нашият стремеж е да Ви доставим най-новите системи и технологии, свързани с превръщането на бетона във високо естетичен и още по-здрав и дълготраен материал

  • Висококачествени и естетични настилки и облицовки
  • Хиляди възможности за дизайн
  • Резултати, които са на висота

ЗАЩО НИЕ...?

Фирма ”Мерилин 2009 ЕООД се специализира в изработката на декоративни и индустриални бетонови настилки, както и в различни декоративни стенни облицовки, които могат да бъдат оригинално и практично решение за вашата градина, хотел, плувен басейн, бизнес сграда и други открити площи. За развитието на фирмата до момента, допринасят както квалифицираната работна ръка с която разполагаме, така и висококачествените материали, предлагащи ни богата цветова гама и нюанси. Натрупаният опит дължим на многобройните проекти успешно реализирани в различни краища на страната. Ние сме сила в щампован, декоративен, шлайфан бетон.
Работим с материали от високо качество и използваме последните технологии и нововъведения в индустрията, като следим последните иновации и новости. Винаги спазваме генералните изисквания и стандарти.

Качествена работа при изграждане на щампован бетон. Висок професионализъм съчетан със стил и креативност. Разумни срокове, които се спазват. Всеки отделен проект е индивидуално плануван и съгласуван с клиентските изисквания.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

1. Богата палитра от цвете и дизайни, които да ви предложим
Ние не просто имаме огромна колекция от идеи и концепции за вашия проект, но и можем изцяло да следваме собствения ви план без значение колко предизвикател, сложен, модерен или иновативен е той.

2. Персонално отношение към всеки клиент
Към всеки от вас подхождаме индивидуално и със специално отношение, защото като професионалисти и експерти в това, което вършим, знаем, че всеки проект е различен и изисква различно количество време, ресурс и най-вече внимание.

3. Супер евтини и конкурентно ниски цени
Не е нужно да плащате много, за да получите максимално високо качество. Или поне при нас е така. Услугата ни щампован бетон е една от най-евтините на пазара, така че наистина си заслужава да заложите именно на нас.

4. Работим в разумни срокове
Дори поръчката ви да е крайно спешна и неотложна във времето, ние се готови да я поемем и след съгласуване на доста кратък срок за изпълнение да завършим проекта ви по най-добрия и ефикасен начин.

5. Предлагаме набор от материали и разполагаме с нужните инструменти
Ако ще работите с нас, няма нужда да се тревожите за материалите – ние можем да ви ги предоставим и да ги включим в пакетната цена. Също така, разполагаме с всичко за процедурата, така че не трябва и да търсите никакви инструменти или машини.

Ние знаeм как да задоволим изискванията ви за качество и визия!
Заложете на нас и на нашата помощ в изграждането на класически или екстравагантен щампован бетон за вашия строителен обект. Няма да съжалявате!