Нашите услуги

какво предлагаме

ЩАМПОВАН (ДЕКОРАТИВЕН) БЕТОН

Това е бетон, който няма вид на такъв. Това е декоратовен щампован бетон, който може да внесе уникално усещане за хармония с природата и да остави невероятни отпечатъци в ахитектурата и заобикалящата я околна среда.

Настилките от щампован бетон съчетават устойчивостта на бетона и красотата на техния дизайн.
Системата се състои в оцветяване с минерални материали с висока устойчивост, щамповане и добавяне на компоненти за якост на площи с пресен бетон,като в следствие се получава монолитна настилка, оцветена с приятни геометрични текстури и образува привлекателни дизайни. Тяхното бързо поставяне,минимално поддържане и ниска себестойност са основните причини, за да се превърнат в идеалните настилки за пешеходни пътеки и алеи, пред гаражи, на рампи, паркинги, за вътрешни пространства, около плувни басейни,пред входове на хотели, в ресторанти, магазини, шоурумове и др.

Настилките от щампован бетон Ви предлагат разнообразна гама от цветове и текстури,от имитации на керамични материали като тухли или плочи до естествени или изкуствени камъни като варовици и др.

ШЛАЙФАН БЕТОН

Шлайфаният бетон е широко разпространена бетонна настилка за промишлени помещения. Икономична и бързо изпълнима.Той е подходящ за промишлени, търговски и жилищни сгради и помещения. С цвят по избор на клиента.

ШЛАЙФАНИЯТ БЕТОН е изключително здраво и лесно за поддържане индустриално покритие.Заглажда се  със специална техника , използва се бетон минимум 8 см., повърхностен втвърдител инпрегнатор , полипропиленови фибри.Постига се изключителна якост и износоустойчивост на повърхността .
Шлайфаният бетон е най-практичното покритие подходящо за складове, производствени цехове,подземни паркинги, площадки , пътища, рампи и др.Цената за изработка е достъпна и изгодна за всички.

Освен това фирмата предлага материалите , които се влагат при изработката на шлайфан бетон :
– посипка / повърхностен втвърдител , топинг/
– полипропиленови фибри
– инпрегнатор      – полиуретанова паста за фуги

      – оксидни бои

ДЕКОРАТИВНИ ОБМАЗКИ

Системите за вертикално щамповане позволяват постигане на дълбоки стенни текстури. Предлагаме избор от щампи, представляващи различни видове стенна зидария, скали, камъни, тухли.

Щампования бетон по вертикални повърхности се изпълнява на място, като мазилка, директно върху съществуващи повърхности като бетон, тухли, гипсокартон, топлоизолации и други. Можете да избирате между набор от щампи, пресъздаващи различни видове зидарии или безшевни текстури, които могат да бъдат и изрязани по индивидуален дизайн. Свободата на дизайна е неограничена. Оцветяването се извършва след щамповането. Цветовите комбинации също нямат лимит.

Декоративният щампован бетон на FLEX-C-MENT е революционна система,  която позволява изпълнение в кратки срокове.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
  •     Цокли на сгради
  •     Огради
  •     Фасади
  •     Подпорни стени
  •     Комини
  •     Интериор
  •     Декорации

СКАЛИ И ВОДОПАДИ

Изкуствените скали придават естетика и завършеност на художествените ви решения. Изградени от специални висококачествени материали, изкуствените скали дават усещане за хармония и облик близък с природата, а също и допълнително обаяние на вашия басейн, интериор и екстериор.

Когато планът за архитектурния ви дизайн изисква да включите скали, камъни или водопади, често е нереалистично да се отиде на каменна кариера и да се намери формация, която да разглоби, транспортира и след това да възстанови скалните образувания на строителната площадка. Това не означава, че е невъзможно то е само понякога нереалистично и непрофесионално, а и съвременните технологии днес ни позволяват да пресъздадем, това което майката природа е създавала милиони години.

Бетонът като средство дава възможност да се проектират, изработят и да се изградят малки или големи образувания от скали, да се добавят подобни цветове и текстури, които да се срещат естествено в природата.